Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Luka Brala snimio video spot za pjesmu “Kakvi su tvoji planovi”

10.10.2016. 22:00
Luka Brala snimio video spot za pjesmu “Kakvi su tvoji planovi”


Mladi pjevač iz Posedarja, devetnaestogodišnji Luka Brala, snimio je nedavno video spot za pjesmu „Kakvi su tvoji planovi”. Tekst i glazbu za pjesmu napravili su Marko Vukes Vuki i Tomislav Jantolek, aranžman Dragomir Herendić Dragijanni(ex gitarist Zabranjenog pušenja), iza kamere je stajao Jakov Grdović, a režirala ga je glumica
Nevena Ristić. Riječ je o prvom video spotu spomenutog pjevača, snimljenom na četiri lokacije, na plaži u Posedarju, u lounge baru Garden, na Forumu i na Pozdravu suncu.
Luka pjeva o ljubavi, o djevojci koja ga je napustila, a djevojku u spotu glumi Matea Šango iz Privlake.
– Marka sam upoznao na Virskom festivalu, gdje sam nastupao, a on je bio član žirija. Od tada surađujemo. Nevena je njegova djevojka. Zadovoljan sam kako je ispalo i ako sve bude išlo po predviđenom planu, spot će biti predstavljen javnosti sredinom desetog mjeseca, naglašava Luka.
Mladi se pjevač, inače, s glazbom susreo već u trećem razredu osnovne škole, kada je počeo nastupati s tamburaškim orkestrom. U prvom razredu srednje škole počinje svirati gitaru, a pjevati prije dvije godine. Od tada je nastupio na šest festivala, gdje osvaja i nagrade, uključujući i onu za najboljeg izvođača, koju je osvojio i ovoga proljeća na Festivalu duhovne glazbe u Zadru „Svjetlost dolazi” za skladbu „Tvoja ljubav”.
Uz glazbu, bavi se i računarstvom, ove je godine završio Strukovnu školu Vice Vlatkovića, smjer tehničar za računarstvo, a uskoro kreće i na fakultet u Šibenik, gdje je upisao informatički menadžment.
– Upisao sam fakultet, no moja najveća ljubav je ipak glazba. U budućnosti se vidim prije svega kao pjevač, ističe mladi glazbenik.
U tim ga nastojanjima podržavaju i roditelji, majka Matija, otac Tomislav i mlađi brat Domagoj, koji ga prati po nastupima.
– Oni su moja najveća potpora i hvala im na tome, kao i svima uključenim u realizaciju ovog spota, zahvaljuje se pjevač.