Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Tornado u petak izlazi na Trg: Tražimo ostavke!

10.10.2016. 22:00
Tornado u petak izlazi na Trg: Tražimo ostavke!


Udruga navijača Tornado Zadar poziva sve svoje članove, prijatelje Tornada, navijače Košarkaškog kluba Zadar i simpatizere KK Zadar, da nam se pridruže na okupljanju i korteu koji će se održati na Narodnom Trgu u Petak u 16 sati, cilj okupljanja je da pokažemo svima koliko nam je stalo do kluba i da kažemo dosta svima onima koji su doveli klub u stanje u kakvom se sad nalazi, piše u službenom priopćenju ove udruge objavljenom na Facebook stranici.
UN Tornado Zadar traži ostavke svih odgovornih za ovakvo stanje u klubu, počevši od vrha Nadzornog odbora sa svim njenim članovima, te tražimo i ostavke direktorskog dvojca. Smatramo da su svi ovi navedeni ispucali sve kredite koje su imali u KK Zadar, te da je vrijeme za promjene, jer voda je davno došla do grla i ovako se više jednostavno ne može. Klub iz dana u dan tone sve dublje, što rezultatski i još više financijski. Predstečajna nagdba je prošla, a nad klubom i dalje strši fibina blokada, dug kluba iz dana u dan raste sve više, marketing kluba je na nuli, igračka pojačanja su promašena iz sezone u sezonu, vodi nas trener koji nije vodio niti jedan seniorski klub do sada…Sve ovo navedeno i još mnogo toga više su razlozi zbog kojih smatramo da bi bilo moralno od navedenih da napuste KK Zadar.
Došlo je vrijeme za promjene i zato smatramo da ćete se u Petak na Trgu pojaviti svi Vi koji ste 86-e bili na trgu i slavili titulu, Vi koji ste 98-e kupili ulaznicu, a niste išli na utakmicu, Vi koji ste na Maslinici dočekali trofej Kupa Kreše Ćosića i u kilometarskoj koloni se sa Rađom i Komazecom vozili do grada i slavili do dugo u noć, Vi koji ste 2003-e u Ljubljani slavili naslov Jadranske lige, Vi koji ste 2005-e nakon 19 dugih godina u suzama dočekali toliko željenu titulu, Vi koji ste 2008-e sa Zokijem na centru legendarnih Jazina zapivali Sveti Donat i Kalelarga, svi Vi koji ste se stotine puta vraćali tužni s gostovanja kad je naš Zadar gubia, te svi Vi koji ste nezadovoljni trenutnim stanjem u klubu.
Zbog svega ovog navedenog svaki pravi Zadranin će se naći na Narodnom Trgu, u Petak u 16 sati i reći:”dosta„ Dosta je bilo krađe i potkradanja KK Zadar, dosta je bilo bogaćenja na račun kluba, dosta je bilo nesposobnosti i laganja iz redova KK Zadar i dosta su se gradski oci i njihove marionete u direktorskim foteljama igrali s našom svetinjom.
Nakon okupljanja u 16 sati, s Narodnog Trga kreće prema dvorani na Višnjiku najveći korteo Tornada u novijoj povijesti. Neka stara jezgra grada „grmi” od naše pisme, nek se most “sruši” od huka Tornada, nek se tresu gaće svima onima koji su odgovorni za ovakvo stanje u klubu kad vide i čuju kako grmimo za Naš Zadar. Pokažimo snagu i moć Tornada i pokažimo da nam je stalo do naše svetinje jer I KADA PADA I KAD SE RUŠI, MI SMO ZADRANI ZADAR JE NAŠ!