Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Karlović: Očekivali smo ovakav početak

10.11.2010. 23:00
Karlović: Očekivali smo ovakav početak


Mi definitivno jesmo jedni od favorita ovog prvenstva i od toga ne bježimo – kazao je trener Donata Denis Karlović
Krenuli su stolnotenisači Donata u novo prvenstvo s pet uzastopnih pobjeda. No, iako se to čini kao svojevrstan uspjeh, ovakav niz Zadrana, s obzirom na protivnike, je bio očekivana.
– Mi definitivno jesmo jedni od favorita ovoga prvenstva i od toga ne bježimo – kazao je trener Donata Denis Karlović, napomenuvši:
– Očekivali smo pobjede protiv ovih protivnika. Ipak se radilo o momčadima koje su kvalitetno slabije od nas.
Za dva tjedna Zadrane očekuje nastavak prvoligaških natjecanja. Uvod je bio za pet. No, pravi izazovi tek slijede. Do kraja prvog dijela prvenstva igrači Donata još moraju igrati s Dr. Časlom, Vodovod Osijekom, Zagrebom i dubrovačkim Libertasom. Osim Vodovoda, sve ostale momčadi su najizgledniji favoriti za vrh ljestvice i plasman u doigravanje.
– U svakom slučaju želimo nastaviti s dobrim igrama. To nam je prvenstveni cilj. Ali želimo i pobjeđivati. Tražit ćemo pobjede protiv Libertasa, Vodovoda i Zagreba, iako se radi o jakim sastavima. Dr. Časl je objektivno najjača momčad lige i najveći favorit za titulu.
Strateg Donata, a i cijela Uprava kluba zadovoljni su uvodom u sezonu i igrama momčadi, koja je ove sezone prilično izmijenjena. Ostao je jedino Tomislav Kolarek, dok je veteran Davor Karlović na klupi. Stigli su Jakov Krivić i Tomislav Zubčić. I trojac Kolarek-Zubčić-Krivić zaista izgleda dobro.
– Dugo nismo imali jaču momčad. Predviđali smo da ćemo biti dobri, ujednačeni i na taj način smo se i pokazali u uvodnim kolima. Momci igraju dobro, pravi su profesionalci i vjerujem da s ovim igračima možemo ostvariti još više uspjeha – zaključio je Karlović.