Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Parni valjak Zadranima predstavlja novi album

10.11.2011. 23:00
Parni valjak Zadranima predstavlja novi album


Nakon Zagreba i Splita Parni valjak u sklopu svoje turneje ove nedjelje dolazi i u Zadar, točnije u dvoranu Krešimira Ćosića. Tada će, kao i Splićani i Zagrepčani, i Zadrani kupnjom ulaznice po cijeni od 80 kuna imati priliku na besplatno skidanje njihovog novog albuma “Stvarno nestvarno”. Pjesme s novog albuma moći će se poslušati i na nedjeljnom koncertu, iako će, vjerujemo, zadarski koncert biti obilježen i onim dobrim starim uspješnima koje su obilježile 35-godišnju karijeru Parnog valjka.
U nedavnom razgovoru za Zadarski list Husein Hasanefendić – Hus kazao je kako su na novom albumu radili polagano, pjesmu po pjesmu. Kriterij im je bio jedino sviđa li im se pjesma ili ne. Na “besplatno” dijeljenje albuma u sklopu turneje odlučili su se zbog sve veće “piratije” koja nema naznaka prestanka, pa kada je već tako, onda su se na ovaj način makar željeli odužiti svim onim vjernim fanovima koji odlaze na njihove koncerte.
Zadrane u nedjelju očekuje energična svirka uvijek spremnog Parnog valjka, jer ih ništa ne puni bolje, kažu, od energije same publike. A i ne planiraju skoro u mirovinu, pa će se one kultne “Sve još miriše na nju”, “Ugasi me” i “Lutka za bal” još dugo čuti po hrvatskim dvoranama.