Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Party s go-go plesačicama nisu omeli ni kiša ni jugo

10.11.2013. 23:00
Party s go-go plesačicama nisu omeli ni kiša ni jugo


Zadarske Beštije proslavile su 7. rođendan velikim moto-partyem na bazenu Kolovare. Preko 300 bikera iz svih krajeva Hrvatske, ali i iz BiH  i Slovenije, uveličalo je godišnjicu jedinog zadarskog moto-kluba.
Za tu priliku, vrlo agilni članovi »rekonstruirali« su bazen Kolovare koji je se pokazao kao zgodno mjesto za organiziranje ovakvih vrsta zabava. Kao što je poznato, Moto-klub Beštije jedna je od najaktivnijih udruga u Zadarskoj županiji. Posebno su poznati po svom humanitarnom djelovanju, napose dobrovoljnom davalaštvu krvi i suradnji s dječjim vrtićem Latica gdje svake godine oko Božića, kao motorizirani djedovi s crvenim kapicama uveseljavaju djecu s posebnim potrebama. Beštije sudjeluju u akcijama vezanim za sigurnost prometa, ali i u moto-karavanama  od kojih je najpoznatija ona za Dan branitelja kad se 5. kolovoza pohodi Knin.
Izgledom »opaki« momci u koži, zapravo su udruga u kojoj vlada neobično stroga disciplina. Članom se može postati samo nakon dokazivanja i višegodišnjeg ustrajnog rada u klubu zbog čega su nadaleko poznati.
Stoga je bilo zanimljivo vidjeti bikere koji se jednako kao u garaži, dobro snalaze i za roštiljem. Za sasvim odgovarajuću količinu decibela pobrinuo se DJ Tibor Pichler. Ipak, u subotu su na bazenu dali oduška u pravoj, izvrsno organiziranoj moto-zabavi sa puno hard rocka i go-go plesačica, ali ponajviše dobrih vibracija koje nisu omeli ni kiša ni jugo.