Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Sin pronašao tijelo u lokvi krvi

10.11.2013. 23:00
Sin pronašao tijelo u lokvi krvi


Milka Tokić 85-godišnja mještanka Galovca, ubijena je u nedjelju navečer u svojoj obiteljskoj kući, a njezino beživotno tijelo u lokvi krvi i teško ozlijeđene glave pronašao je njezin 57-godišnji sin Nedjeljko kad se vratio kući.
U malom mjestu kao što je Galovac, vijest o brutalnom ubojstvu starice, kako to obično biva, proširila se svjetlosnom brzinom. Svi su čuli za ubojstvo i u nevjerici  prepričavali tragediju jer nitko nije mogao shvatiti koji bi to bili motivi koji bi nekoga nagnali na tako gnjusan čin tim više, što je nesretna žena živjela skromno od svoje male mirovine i nije bila nikada s nikim u svađi.
Za svoju je dob bila pokretna i prilično zdrava. Živjela je u domaćinstvu s Nedjeljkom koji je zaposlen kao “komunalac” u Općini, a ona je obavljala sve kućanske poslove.
Nakon neprospavane noći, Nedjeljko Tokić je tek kratko ispričao kako je u nedjelju navečer po običaju bio “na kartama i boćama” s bratom Slavkom koji sa svojom obitelji živi nedaleko i prijateljima iz mjesta.
– Kad sam otišao iz kuće sve je bilo u redu, a kad sam se vratio oko 21.30 sati, majku sam našao na podu, ozlijeđene glave, mrtvu. Krvi je bilo posvuda, a ulazna su vrata bila otvorena. Odmah sam zvao policiju i hitnu pomoć, no nažalost više se ništa nije moglo učiniti – ispričao je sin ubijene Nedjeljko Tokić.