Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Savez nagradio Zorana Primorca

Autor: Viktor Bogut

10.12.2009. 23:00
Savez nagradio Zorana Primorca


U zagrebačkom hotelu Four Points Panorama jučer je održana proslava 70. godišnjice Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Proslava je okupila brojne članove Saveza i zaljubljenike u ovaj sport, a između ostalih su tu bili i posebni savjetnik Predsjednika za šport, Željko Mataja, ravnatelj Uprave za šport, Željko Klarić i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, Josip Čop.
– Osnivači HSTS-a vjerojatno nisu niti sanjali da će Savez postići tolike uspjehe. Ponosni smo da kao tako mala zemlja igramo tako značajnu ulogu na međunarodnoj stolnoteniskoj sceni. Također se nadam se da ćemo dobiti i pomoć da u Zagrebu otvorimo stolnoteniski centar koji je neophodan našim igračima i igračicama – rekao je predsjednik Saveza, Ivan Vuletić, također se zahvalivši HOO-u za pomoć i podršku koju je pružio Sandri Paović.
Na proslavi je prikazan i kratak film o povijesti i najvećim uspjesima HSTS-a i hrvatskih stolnotenisača, te su uručene nagrade svima onima koji su pridonijeli uspješnom radu Saveza. Nagrade su tako primili HOO, zatim generalni sponzor hrvatske reprezentacije od osamostaljenja Republike Hrvatske – Butterfly; Zlatko Pospiš zbog tehničke podrške posljednjih 20 godina kako Saveza tako i velikog broja hrvatskih klubova; Four Points Panorama zbog dugogodišnje suradnje i podrške, kao i bivši direktor hotela Panorama, Grgo Macan.
Nadalje, nagrade su uručene i prvom predsjeniku HSTS-a koji je na funkciji bio punih 18 godina, Ivi Goranu Munivrani; dugogodišnjem direktoru hrvatske muške reprezentacije, Hermanu Vukušiću; Žarku Ratkoviću koji je već 20 godina tajnik HSTS-a, te dugogodišnjem direktoru ženske reprezentacije, Anti Bući. Naravno, primili su ih i oni koji su među odgovornijima za međunarodni uspjeh ovog sporta – Tamara Boroš i Zoran Primorac.