Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Djed Božićnjak i Vilenjak spustili se s krova

10.12.2016. 23:00
Djed Božićnjak i Vilenjak spustili se s krova


 Teška “napetica”, iščekivanje, ali i uzdasi iznenađenja i oduševljenja pomiješanih i s malo straha, mogli su se osjetiti u zraku i čuti jučer prijepodne na suncem okupanom Forumu kada je mnoštvo roditelja s djecom bez daha pratilo ono što se po prvi puta u Zadru događalo, a to je spuštanje Djeda Božićnjaka i njegovog pomagača – Vilenjaka s krova zadarskog hostela Forum.
Iako su Djed Božićnjak i Vilenjak malo kasnili jer ovih dana imaju toliko puno posla, svi su strpljivo čekali i dočekali taj “povijesni” trenutak, a kada su se uspješno “prizemljili”, začuo se gromoglasan pljesak odobravanja i oduševljenja, ali i olakšanja jer to zapravo nije bio nimalo lagan zadatak. Trebalo se po iznimno ravnoj i od velike vlage, skliskoj površini, odnosno fasadi hostela Forum sigurno spustiti na tlo.
Martina Knežević, voditeljica marketinga Turisthotelovog hostela Forum, koja je uz skupinu od 15-ak studenata arhitekture te komunikologije, pokrenula i organizirala cijeli ovaj sjajan projekt, jučer nam je tek otkrila kako pripremaju još dvije senzacije i atrakcije za sljedeće dvije subote i to do sada u Zadru neviđene, a najveći spektakl bit će na sam Badnjak u prijepodnevnim satima, opet na Forumu.