Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bez promjena u odnosu na jesen

11.01.2011. 23:00
Bez promjena u odnosu na jesen


Nadam se da igrači neće doći u zapuštenom stanju jer smo im dali detaljne upute o tome kakvi moraju doći na okupljanje. Oni su profesionalci i vjerujem da po tom pitanju neće biti nikakvih problema – kazao je Josip Bajlo, predsjednik NK Zadar


Danas bi s pripremama za proljetni dio prvenstva trebali startati u Nogometnom klubu Zadar, okupljanje je predviđeno za 10.30  sati. Nakon dva i pol mjeseca  stanke prvoligaš sa Stanova će  početi brusiti formu za drugi  dio prvenstva. Najave iz kluba  ukazuju da do velikih promjena u igračkom kadru neće  doći, Zadar će se bazirati na  igračima koji su iznijeli teret  jesenskog dijela prvenstva.  Podsjetimo, Zadrani su nakon  18 kola Prve HNL na 10. mjestu s 23 boda na svom kontu.  Prošle jeseni zabilježili su 7  pobjeda, dva remija i 9 poraza,  a gol razlika je 23:24. Iako se  nalaze u sredini prvoligaške  ljestvice svima je jasno da  mjesta za opuštanje nema jer,  pretposljednja Istra zaostaje  nevelikih pet bodova. S druge  strane Zadrani imaju prigodu  bitno poboljšati svoj plasman s  obzirom da trenutačno četvrtoplasirani Inter ima pet bodova prednosti.
– Na današnjem okupljanju  očekujem sve igrače koji su bili  tu na kraju jesenskog dijela  prvenstva – kazao je u prvoj  rečenici predsjednik kluba, Josip Bajlo.
I nadam se da neće doći u  zapuštenom stanju jer smo im  dali detaljne upute o tome kakvi moraju doći na okupljanje.  Oni su profesionalci i vjerujem  da po tom pitanju neće biti  nikakvih problema.
Što se tiče eventualnih dolazaka i odlazaka Bajlo je bio  prilično određen.
– Poznato je da nećemo puno  vrludati po tom pitanju. Vrlo  vjerojatno je da će Niko Peraić  na posudbu u Raštane, dok će  k nama stići Šime Maruna. Detalje još moramo dogovoriti  ovih dana. Što se tiče Mate  Bugarije pozvan je na okupljanje, iako imam informaciju da  ima gripu i da danas neće biti.  Vidjet ćemo, neka prođe pripreme s nama i na osnovi toga  ćemo odrediti što dalje.
Što se tiče lokacije gdje bi  Zadrani trebali odraditi drugu fazu priprema vrlo je izvjesno da će to biti Rovinj.
– U Rovinju smo se na  prošlim zimskim pripremama  odlično osjećali, a i imali smo  dosta dobrih suparnika s kojima smo mogli odigrati ogledne utakmice. Vidjet ćemo još  sljedećih dana, ali sigurno  ćemo taj dio priprema odraditi  u Istri – kazao je na kraju  jučerašnjeg kraćeg razgovora  Bajlo.