Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Pijan vrijeđao konobaricu jer mu nije htjela dati još jedno piće

Autor: Minja Gugić

11.01.2013. 23:00
Pijan vrijeđao konobaricu jer mu nije htjela dati još jedno piće

Foto: Tomislav JERAK



 Zadarski su policajci u petak još uvijek istraživali incident koji se dogodio oko 3 sata u noćnom baru na Liburnskoj obali u Zadru u kojem je srećom, tek lakše ozlijeđena 17-godišnjakinja i 24-godišnjak. Ona je pogođena čašom u glavu, a on je, dok je plesao, dobio šakom u glavu od za sada, nepoznatog napadača. Po informaciji iz PU zadarske djevojka i mladić nisu bili zajedno te po njihovim iskazima, za sada nepoznati napadač nije imao nikakvog razloga niti motiva da ih napadne.
Do narušavanja javnog reda i mira došlo je i u jednom kafiću na Benkovačkoj cesti u Zadru gdje je 29-godišnja konobarica bila izložena maltretiranju pijanog gosta. Riječ je o 30-godišnjaku koji ju je vrijeđao jer mu je ona uskratila dati još jedno piće s obzirom na to da je ionako već bio totalno pijan. U pomoć su pozvani zadarski policajci koji su potom alkotestom utvrdili da nasilnik ima više od dva i pol promila alkohola u krvi. Priveden je na otrježnjenje te je protiv njega podnesen i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.
U ulici Ivana Gundulića ispred jednog dućana došlo je do svađe između dvojice muškaraca u kojoj je 31-godišnjak vrijeđao obitelj 38-godišnjaka koji je zbog toga uzeo drveni kolac. No, u pokušaju da udari mlađeg muškarca nije uspio jer je ovaj pobjegao. Stigla je policija, napadaču izmjerila dva primila alkohola i napisala mu optužni prijedlog zbog ovog incidenta.