Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Dvojica radnika ozlijeđena u trgovini “Bata”

11.02.2011. 23:00
Dvojica radnika ozlijeđena u trgovini “Bata”


U petak navečer zadarski su policajci još uvijek obavljali očevid u populranoj trgovini kožnom galanterijom “Bata” u Bolerijevoj ulici u centru grada na Poluotoku, gdje su nesretnim slučajem ozlijeđena dvojica muškaraca koja su radila  nešto oko struje. 
Prema prvim informacijama neposredno nakon nesreće, dvojica radnilka su opečena jer su radila u blizini električnih instalacija, moguće je i da su popravljali neki kvar te je u jednom trenutku došlo do strujnog udara ili pak, manje eksplozije koja je ozlijedila radnike. Prvu dojavu policajci su zaprimili od strane liječnika iz Hitne medicinske pomoći u 17.30 sati, a nesreća se dogodila u 16.55 minuta kada su zapravo radnici kolima Hitne odvezeni u zadarsku Opću bolnicu gdje su, kako saznajemo, hospitalizirani.
Dok su radila, dvojica su muškaraca u prostoru trgovine bila sama tako da vlasnica koju smo u petak navečer zatekli ispred ulaznih vrata dućana zajedno s policajcem, nije htjela davati nikakve izjave. Samo je kratko rekla kako doista ne zna što se dogodilo i koliko su teško ozlijeđeni radnici jer tada nije bila na poslu.  Više pouzdanijih informacija o ovoj nesreći znat će se vjerojatno danas tijekom dana, a   nakon što policajci odrade svoj dio posla.