Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Mario Matulić iz Vrgade dobitnik Opel Corse

Autor: Siniša Klarica

11.02.2013. 23:00
Mario Matulić iz Vrgade dobitnik Opel Corse


Sretni dobitnik Mario Matulić kući je odvezao 74.405 kuna vrijedni automobil Opel Corsu


Mario Matulić iz Vrgade dobitnik je glavne nagrade velike nagradne igre Bure commerca, 74.405 kuna vrijednog automobila Opel Corsa. Ključeve vrijedne nagrade uručila mu je Roberta Golem, voditeljica prodaje i nabave “Bure commerca”. 22-godišnji Mario nije skrivao oduševljenje nagradom.
– Jučer oko 17 sati saznao sam da sam osvojio automobil. Nisam se uopće nadao! Ubacio sam šezdesetak kupona u čemu su mi pomagali i drugi članovi obitelji, sestra, brat, majka i otac. Mojih je bilo negdje oko deset kupona. Na Vrgadi imamo mali obiteljski dućan pa smo svi sudjelovali u igri, kazao je presretni Mario Matulić, inače pomorac po zanimanju.
Nagradna igra održala se u svim maloprodajnim objektima Bure commerca u razdoblju od 25.10.2012. do 10.2.2013. godine. Pravo na sudjelovanje imali su svi građani koji su u tom periodu u bilo kojoj trgovini Bure commerca kupili proizvoda u vrijednosti od 750 kuna (odnosi se na vrijednost jednog ili više računa), osim u Cash&Carry u kojem je vrijednost 2.000 kuna jednog ili više računa.
Tim povodom u nedjelju je u Bure centru u Biogradu na moru održana tradicionalna fešta na kojoj su izvučeni dobitnici ostalih nagrada. Tako je prijenosno računalo HP 635 LH 422EA vrijedno 2.999,00 kuna osvojo Filip Lukačić, a LCD televizor iste vrijednosti Marina Miletić. Dva poklon paketa po 1.000 kuna dobili su Ante Galešić i Perina Grdaš. Pet paketa u vrijednosti od 500 kuna dobili su Jeka Vidaković, Željka Katuša, Tomislav Jazvec, Ana Longin i Šime Kulaš. Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosila je 148.000 kuna.
Izvlačenje dobitnika nagradne igre Bure commerca i ovaj put je pratio zabavno-kulturni programa pod vodstvom poznate biogradska novinarke Branke Pelicarić. Nastupili su klapa “Bolje išta nego ništa” iz Šibenika i KUD Kralj Tomislav iz Biograda. Svi posjetitlji Bure centra mogli su uživati i u prigodnoj degustaciji.
Svi dobitnici svoje nagrade mogu podići u Bure commercu, u roku 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi uz predočenje osobne iskaznice.