Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Zrilić: HDZ u svoje redove vraća domoljublje i poštenje

Autor: Velimir Brkić

11.02.2013. 23:00
Zrilić: HDZ u svoje redove vraća domoljublje i poštenje

Foto: Velimir BRKIĆ



Nisu ni trebali ići na izbore jer su totalno nesposobni za rješavanje gospodarskih i socijalnih problema, nisu sposobni naći put kojim bi narod živio bolje. Ništa nisu napravili i ne znaju kako bi išta napravili, optuživao je zadarski župan Stipe Zrilić aktualnu državnu vlast


Hrvatska demokratska zajednica Općine Starigrad, pod predsjedanjem Krste Ramića, održala je u atriju hotela Alan pred velikim brojem članova, simpatizera i gostiju svečanu sjednicu kojom je obilježila 23. obljetnicu svog osnutka i rada. Prethodno su na novom groblju kod centralnog križa položeni vijenci i zapaljene svijeće.
– Starigradski načelnik naglasio je kako rješavaju jednu od rak rana, odlagalište otpada Samograd, intenzivno rade na dokumentaciji za izgradnju Podvelebitskog vodovodnog pravca, sustava odvodnje za Starigrad Paklenicu i Seline, sportskog rekreacijskog centra Kruškovac, obalnog pojasa i drugo.
– Starigradski HDZ, između ostalog, krasi i jedna nepobitna činjenica, što obeća to i izvrši, naglasio je Ramić nabrojivši pritom sve značajnije dosadašnje uspjehe stranke.
Većina govora župana Stipe Zrilića bila je uperena isključivo protiv aktualne državne vlasti.
– Jedno govore, drugo rade. Kukuriku koalicije je prodavala maglu u predizbornoj kampanji, obilazeći izborne jedinice sa svojim Planom 21, ustvrdio je Zrilić te nastavio:
– Osim pustog kadroviranja, ama baš ništa ne znaju. Štoviše, SDP je bio i protiv sanacije Opće bolnice Zadar, govorio je Zrilić.
– Nisu ni trebali ići na izbore, jer su totalno nesposobni za rješavanje gospodarskih i socijalnih problema, nisu sposobni naći put kojim bi narod živio bolje. Ništa nisu napravili i ne znaju kako bi išta napravili, optuživao je zadarski župan aktualnu državnu vlast.
Pritom je rekao kako je HDZ stabilna, stožerna hrvatska stranka.
– Nakon brojnih događanja o nezakonitim radnjama pojedinaca, HDZ doživljava katarzu i u svoje redove vraća pravo domoljublje i poštenje, zaključio je Stipe Zrilić.