Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Intrade imaju novi singl “Da mi budeš jidro”

11.02.2014. 23:00
Intrade imaju novi singl “Da mi budeš jidro”


Tomislav Bralić i klapa Intrade izašli su s novim singlom. „Da mi budeš jidro” ljubavna je klapska balada koja će, vjerujemo jako brzo ući u srca slušatelja.
Glazbu je napisao Ivica Badurina, autor poznatih klapskih uspješnica „Vilo moja”, „Da te mogu pismom zvati” kao i Intradine „Ne damo te pismo naša”. Stihove je napisao pjesnik Jakša Fiamengo, a aranžman Remi Kazinoti.
– Pjesma je na tragu mojih šansona, guštam je pjevati, nadam se da će svidjeti mojoj publici jer ovako će izgledati i novi album, poručio je Tomislav Bralić.
– Na moju sreću upoznao sam Ivicu Badurinu. Prva naša suradnja je bila sa pjesmom „Besida didov” koju smo otpjevali na Splitu 2007. i već tada sam vidio da će ,biti nešto od nas. „Ne damo te pismo naša”, „Nisan te sriće”, „Klapa Intrade”, „Kad se zamislim”… Nadam se da će naša suradnja dugo trajati i da će Ivica pisati još puno lijepih pjesama na radost svih nas i naše vjerne publike.
Zadovoljstvo suradnje s Bralićem i Intradama nije krio niti autor glazbe:
– Suradnja sa Tomislavom i Intradama započela je prije sedam godina i u tom su periodu nastale pjesme koje me čine sretnim i ponosnim. Tomislav ima jedinstven glas i osobitu izražajnost i izvedbu. Kad se nakon prosijanja stope lijepi stihovi, melodija i njegov glas, nastane svemir radosti i prijateljstva, pojasnio je Badurina.