Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

Ako je mogla Istra na Poljudu, zašto ne bismo mi na Stanovima

Autor: Drago Bajković

11.03.2013. 23:00
Ako je mogla Istra na Poljudu, zašto ne bismo mi na Stanovima

Foto: FAH



Protiv Hajduka moramo dati sve od sebe kako bismo osvojili tri boda. Radimo odlično, atmosfera je sjajna i vjerujem da ćemo protiv splitskih “bilih” biti opet oni pravi – kazao je Con


Nisu se Zadrani proslavili na Maksimiru, Lokomotiva je u svim segmentima igre bila bolja i zasluženo osvojila tri boda. Momčad Ferde Milina jednostavno nije imala svoj dan, kao da to nije bio isti Zadra koji je osam dana ranije nadigrao i pobijedio “lokose” na Stanovima. Iako je nakon 45 minuta Zadra imao bod “u džepu”, u nastavku su domaćini potpuno “razbili” goste i put Donatova grada ih ispratili bez boda. Strijelac toga izjednačujećeg zgoditka bio je Marin Con koji je u 23. minuti zamijenio indisponiranog Šimurinu.
– Nikakvo zadovoljstvo mi nije pružio taj gol na Maksimiru. Što vrijedi kada smo izgubili – kaže Con.
Kako objašnjavate ta dva lica Zadra u samo osam dana, od vrhunske predstave do debakla?
– Teško je objasniti da u tako kratkom razdoblju možemo odigrati tako različite dvije utakmice. Dojma sam da to jednostavno nije bio naš dan. Kasnili smo u duelima, stajali predaleko od igrača i kada sve to zbrojimo nije ni moglo drugačije završiti. Lokomotiva nas je nadigrala i zasluženo pobijedila.
Slijedi ranjeni Hajduk na Stanovima. Može li Zadar nanijeti Splićanima drugi poraz zaredom?
– Ako je mogla Istra na Poljudu uzeti sva tri boda, zašto ne bismo mogli mi na svojim Stanovima. Bit će teško, u to nitko ne sumnja, ali Hajduk sigurno nije nepobjediv. Znamo da nam nakon toga slijedi Dinamo na Maksimiru gdje se teško uzimaju bodovi. Zato protiv Hajduka moramo dati sve od sebe kako bismo osvojili tri boda. Radimo odlično, atmosfera je sjajna i vjerujem da ćemo protiv splitskih “bilih” biti opet oni pravi – kazao je na kraju razgovora Con.