Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Baljak: Imamo odličnu sezonu, a titula još nije izgubljena

Autor: Viktor Bogut

11.03.2013. 23:00
Baljak: Imamo odličnu sezonu, a titula još nije izgubljena

Foto: Vedran SITNICA



Igrači Zaprešića su, zaista odigrali fantastično. Mi smo ipak bili malo lošiji nego što to objektivno možemo – rekao je kapetan Zadra Mario Baljak


Bio je to veliki derbi, ali objektivno oni su bili veliki favoriti i pokazalo se kasnije da zapravo i nismo imali veće šanse – kazao je kapetan kuglača Zadra Mario Baljak, nakon što je njegova momčad poražena u Zaprešiću sa 7:1. Na taj način je Zaprešić ostao sam na vrhu s jednom pobjedom više od Zadra, ali i s boljim međusobnim skorom.
– Igrači Zaprešića su, zaista odigrali fantastično. Mi smo ipak bili malo lošiji nego što to objektivno možemo. Ali teško je, zaista bilo igrati protiv njih jer su odlična momčad s dva izvanserijska igrača. Damir Fučkar recimo već četiri godine nije poražen u svojoj kuglani.
Kuglači Zaprešića uspjeli su preuzeti vrh, ali im preostaju u iduća četiri kola, čak tri, poprilično teške utakmice. Dva gostovanja, kod Grmoščice i Velebita (koji još nije doživio poraz u Gospiću) ne spadaju u kategoriju lakih, a očekuje ih još i domaći dvoboj s Konikomom koji, također još ima šanse za titulu.
– Nije još sve gotovo. Nama bi odgovaralo da Konikom uzme bod u Zaprešiću. Nadamo se da bi igrači Zaprešića mogli napraviti kiks na nekom od gostovanja, doduše Grmoščica im nije pretjerano teško gostovanje, jer su igrači Zaprešića tamo kako kod kuće, a mnogi od njih tamo i treniraju. No ako Grmoščica odigrao kao protiv nas, sigurno će dobiti. Samo se nadamo da će ponoviti takvu predstavu. Šanse u konačnici postoje, ali mi prije svega moramo biti prezadovoljni našom sezonom. Imamo samo tri poraza i nije nerealno očekivati da se zadržimo na njima. I kad smo osvajali titulu prvaka, nismo imali manje od tri poraza.