Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

“Irsku” posvetili prijateljima koji su otišli u inozemstvo

11.04.2016. 22:00
“Irsku” posvetili  prijateljima koji  su otišli u  inozemstvo


Zadarska koncertna atrakcija Postolar Tripper izdala je 4.  najavni singl “Irska” s njihova albuma pod nazivom Kamo sutra?  Pjesma se može poslušati na linku : https://youtu.be/RsVmqN61H2o. 
Postolari su ovaj singl na svom službenom facebooku najavili s riječima kako je pjesma posvećena svim njihovim brojnim prijateljima i  poznanicima, koji su otišli u inozemstvo u potrazi za boljim sutra, a i  onima koji se tek pakiraju!!”. Na prvo slušanje komentari su da je to i  svojevrsna himna hrvatske urbane dijaspore.
Album Kamo sutra? je poslan u tisak i izlazi sredinom travnja pod  etiketom izdavačke kuće Croatia Records. Dugo očekivani album Postolara sadrži 12 novih pjesama, a za aktualni singl će se snimati i video  spot.
U isto vrijeme počinje i koncertna turneja ovoga zadarskog benda  na  kojemu je promovirati novi album. Većinu pjesama s njega uživo se  može poslušati već 15. travnja u splitskom Quasimodu. Dan kasnije Postolari nastupaju na festivalu “Super dva dana” u Sarajevu, dok će u  svojem Zadru nastupiti tek 10. lipnja i to u Q baru.
Postolar Tripper nastupit će još u  Puli i to za  dan toga grada, potom  u  Križevcima, Zagrebu, Rijeci, u mjestu Ugljan, Gradcu, Visu i u Prvić  Šepurini.