Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Maloljetnik dva puta opljačkao isti stan

11.08.2011. 22:00
Maloljetnik dva puta opljačkao isti stan


Policijski službenici Druge policijske postaje u  Zadru okončali su kriminalističko istraživanje nad 16-godišnjakom iz Zadra, kojeg se sumnjiči da je u dva navrata,  potkraj lipnja i početkom srpnja ove godine, provalio u  stan koji koristi 37-godišnjakinja iz Zadra. Odnio je  zlatninu u ukupnoj vrijednosti od oko sedam tisuća  kuna.
Pokradene dvije žene u Benkovačkom Selu    
U razdoblju od početka godine do početka  kolovoza, u mjestu Biljane Donje, nepoznati muškarac  provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 81-godišnjaka.  Ukrao mu je bojler i tri slavine. Materijalna šteta iznosi oko  dvije tisuće kuna.
U Benkovačkom Selu, u srijedu prijepodne nestao je  novčanik s dokumentima i novcem, u vlasništvu 30-godišnjakinje. Riječ je o tisuću kuna štete.
Možda i isti džepar, također u srijedu prijepodne u  Benkovačkom Selu, ukrao je i novčanik u vlasništvu  64-godišnjakinje, u kojem je bilo novca u domaćoj, ali i  stranoj valuti. Njoj je pričinjena šteta od oko dvije tisuće  kuna.
 Ukrao, pa razbio auto
Pronašavši ključeve ostavljene u bravi automobila  “vw golf” u srijedu u ranim jutarnjim satima u Viru,  nepoznati  muškarac je lijepo sjeo i provozao se “golfom” da  bi se nedugo potom zabio u “mociru” i prevrnuo. Nije se  ozlijedio, pa je pobjegao. Vlasnica auta, 46-godišnjakinja  iz Kutine, cijelu je priču prijavila policiji te je štetu na  automobilu procijenila na oko sedam tisuća kuna. Policajci  sada pokušavaju ući u trag kradljivcu automobila.