Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Suradnja na zajedničkim projektima

Autor: Siniša Klarica

11.08.2013. 22:00
Suradnja na zajedničkim projektima


Jedan od zajedničkih ciljeva je, također podrška gospodarskim projektima, kreiranje hrvatske svjetske poslovne platforme, stipendiranje studenata na dodiplomskim i poslijediplomskim studijima u RH i u inozemstvu
Braniteljska udruga Hrvatske BiH i dijaspore Zavjet ovih je dana potpisala partnerski sporazuma s Hrvatskim svjetskim kongresom, krovnom udrugom Hrvata u iseljeništvu. Sporazum o partnerstvu su potpisali predsjednik HSK Mijo Marić i Boris Mužanović, odnedavno predsjednik udruge „Zavjet”.
– Ovaj dokument predstavlja kontinuitet prijašnje suradnje na zajedničkim projektima kao što su potpora generalima Gotovini i Markaču, kroz prosvjedni skup u Den Haagu. Partnerstvo je i osnova buduće suradnje na konkretnim projektima s ciljem povezivanja iseljene i domovinske Hrvatske, rekao nam je ukratko Boris Mužanović.
Jedan od zajedničkih ciljeva je, također podrška gospodarskim projektima, kreiranje hrvatske svjetske poslovne platforme, stipendiranje studenata na dodiplomskim i poslijediplomskim studijima u RH i u inozemstvu te povezivanje hrvatske svjetske znanstvene elite.