Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Marina Pajkin uz Ivanu Dadić

11.09.2013. 22:00
Marina Pajkin uz Ivanu Dadić


Nakon prilično velike medijske halabuke, Marina Mihovilović Pajkin je od prekjučer i službeno nova viša savjetnica za informiranje u Gradu Zadru. Marina Mihovilović Pajkin diplomirana je novinarka koja je u kampanji za lokalne izbore bila glasnogovornica HDZ-a iako je tu funkciju neformalno, ali stvarno, držao gradski pročelnik za prosvjetu Joso Nekić. Već tad se znalo da će Mihovilović Pajkin biti nova suradnica za informiranje, što neki tumače, pogrešno ili ne, kao novu gradsku glasnogovornicu.
–  Ja sam u biti službenica gradske uprave u Odjelu za informiranje. Opis posla mi je onakav kakav je izašao u natječaju za ovo radno mjesto. Za sad neće biti neke posebne podjele u poslu nego ćemo kolegica Ivana Dadić i ja obavljati, kako se ono kaže, sve što je u svezi s informiranjem, rekla nam je Marina Mihovilović Pajkin.
Riječ je o novinarki koja je bila glavna urednica Gradske televizije Zadar s koje je otišla kad je ova kuća upala u financijske poteškoće. U gradsku upravu došla je s mjesta honorarne suradnice u programu za inozemstvo Glas Hrvatske Hrvatskog radija. Dakle, posjeduje medijsko iskustvo nužno za obavljanje posla. Nije zgoreg reći da je i supruga donedavnog prvog čovjeka HRT Radio Zadra Tonija Pajkina.