Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Jusup: Zabrinjava me bezidejnost

11.10.2010. 22:00
Jusup: Zabrinjava me bezidejnost


Infarktna završnica očito je iscirpila i stratege obje momčadi koji su se u kratkim crtama osvrnuli na netom završeni dvoboj. Danijel Jusup, trener Zadra, nije bio razočaran samo nes(p)retnim porazom u završnici:
– Odigrali smo jako lošu utakmicu. Olimpija je stigla u Zadar oslabljena, imali smo šansu pobijediti, no nismo ju znali iskoristiti. U niti jednom segmentu nismo dobro funkcionirali: nismo bili trkački dobri, nedostajalo je koncentracije, nedostajao je i brzi prenos lopte… Očita je bila bezidejnost koju sam vidio u napadu i koja me stvarno zabrinula. – požalio se strateg, Zadra, potom dodavši:
– Činjenica je da dosta lošije igramo kod kuće. Uđemo u nakakav grč tako da nam protok lopte i trka puno lošije idu nego na gostovanjima. Ovaj mi je poraz, kao i momčadi, jako teško pao, a s obzirom na jako težak raspored koji nas očekuje, iz ove situacije neće biti jednostavno izaći -mišljenja je Jusup.
S druge strane, trener Union Olimpije imao je razloga zadovoljstvu. Jure Zdovc apostrofirao je činjenicu da je njegov sastav došao do bodova unatoč problemima koji nisu zabišli niti slovenskog predstavnika.
– Prije svega čestitao bih svojim igračima na borbenosti. I Zadar i Olimpija trenutačno su u sjeni svojih velikih imena. Oba su kluba u problemima, Zadar ima svoje, a mi svoje tako da smo u utakmicu ušli otprilike ravnopravni. Utakmicu smo na kraju izvukli zbog mirnoće. Iako smo imali 11 skokova manje, susret smo uspjeli okrenuti u svoju korist. Zadar je igrao čvrsto s dobrom obranom, isto kao i mi…Ukratko bila je to prava, tvrda utakmica. Još bih jednom čestitao svojim momcima, a Zadru poželio sve najbolje – podvukao je Zdovc.