Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Plesna udruga Gesta traži male glumce

11.10.2016. 22:00
Plesna udruga Gesta traži male glumce


Plesna udruga Gesta raspisala je audiciju za svoju božićnu produkciju najavljenu za 19. prosinca u HNK Zadar. Traže glumce djevojčice i dječake u dobi od 9 do 14 godina. Prijave se mogu slati na njihov broj mobitela 091- 510- 2856 do 17. listopada. Iz Geste navode kako se raduju novoj produkciji i suradnji s mladim glumcima.  
Ova plesna udruga ove godine slavi 15 godina uspješnog rada na području izvedbene umjetnosti. Iz Gestine radionice izašlo je 37 autorskih cjelovečernjih predstava za djecu i mlade, ali mnogi koji su pogledali bar jednu Gestinu produkciju rekli bi kako je ona namijenjena i odraslima.
– Kao umjetnički voditelj od samog osnutka Geste vođena sam ciljem da ples i izvedbenu umjetnost želim približiti svima koji je žele učiti. Misao vodilja je od uvijek bio autorski put koji neće zadovoljiti samo djecu plesače i njihove roditelje, već i ostalu publiku, kaže Nena Jurišić, voditeljica, dodajući kako je stoga Gesta od samog osnutka, nakon vrlo malog perioda, uz svoj plesni kolaž dodala i dramski.