Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Dvojac Babin-Pedišić pokazao hvaljeni namještaj

11.11.2011. 23:00
Dvojac Babin-Pedišić pokazao hvaljeni namještaj


Djecu je oduševila drvena sjedalica sa šarenom presvlakom, dok su „ozbiljniji” posjetitelji najčešće zastajali kod asimetričnog crvenog kauča


Odnedavno pokrenuti business lounge koji se četvrtkom održava u Arsenalu ovaj je tjedan okupio dosad najviše ljudi. Ovaj put Arsenal je svoje goste, kojima je ulaz na lounge besplatan, dočekao „namješten” zanimljivom izložbom. U bočnim prostorima ovog najvećeg zadarskog multimedijalnog centra svoje radove izložio je zadarski kreativni dvojac koji se krije pod imenom Nova design.
Davor Babin i Filip Pedišić već dvije godine samostalno rade unikatan namještaj i tapeciranje te nude ideje i rješenja za kućni, uredski i brodski interijer i eksterijer.
Arsenalov poziv na gostovanje rado su prihvatili. Dovezli su nekoliko kauča, stolicu, fotelju, tabure… Sa sloganom “Uz Filipa i Davora naučite kako vlastite ideje i snove možete pretvoriti u stvarnost!”, momci su zainteresiranima pokazivali svoje radove, objašnjavali kako je što nastalo, čime je presvučeno, odakle ideja, je li puno drvo… Djecu je oduševila drvena sjedalica sa šarenom presvlakom, dok su „ozbiljniji” posjetitelji najčešće zastajali kod asimetričnog crvenog kauča.
– Većinu stvari koje radimo, a da nisu narudžbe, radimo iz glave. Padne nam nešto na pamet i krećemo u realizaciju. Zadovoljni smo kako ide posao, u dvije godine postigli smo što firme poput naše postižu za pet godina, kaže Babin.