Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

19 C°

U tijeku upisi u školu plivanja

11.11.2013. 23:00
U tijeku upisi u školu plivanja


Ovih dana završio je prvi ovosezonski tečaj obuke neplivača. Ovaj tečaj u trajanju od 15 sati vodili su treneri Željko Olujić i Ivana Jozić, a sudjelovalo je 9 malih polaznika: Jerko Jurlina, Gabrijel Vučković, Ema Jurlina, Luka Bajlo, Nora Rakvin, Laura Paleka, Sara Božić, Ema Serdarević i Mari Žmak.
Tečaj je završio provjerom znanja plivanja, a svim polaznocima uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar” čestitali su na uspješnom savladavanju programa.
Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani za novi tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Slijedeći turnus obuke neplivača počinje 18. studenog. Za sve informacije i prijave zainteresirani se mogu javiti na brojeve telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 312 320 i putem e-maila na [email protected] i [email protected].
Program obuke neplivača osmišljen je za djecu od četiri i pol godine i starije koja se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladavaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalni(ji) u vodi. Program obuke neplivača Plivačkog kluba “Zadar” verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
Nakon obuke neplivača, mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja Plivačkog kluba „Zadar”.