Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Ukrao stari, neregistrirani “golf”, pa se zabio u semafor

Autor: Marija Knežević

11.12.2008. 23:00
Ukrao stari, neregistrirani “golf”, pa se zabio u semafor

Foto: Irena JURJEVIĆ



Lopov je ukrao automobil koji je bio parkiran ispred kuće obitelji Vlakić u Zadru.Izazvao je potom prometnu nesreću zabivši se semafor, pa je ostavio automobil i pobjegao
Omer Vlakić (62), koji s obitelji živi na Boriku, u ulici Tina Ujevića, u srijedu ujutro se probudio i shvatio kako pred kućom više ne stoji njegov plavi “golf”.
– Nije nam bilo jasno gdje bi automobil mogao biti. Stari je to auto, nije registriran i tablice su bile skinute. Kupili smo novi i “golf” nam je stajao ispred ograde. Nismo znali što treba učiniti, ali poslijepodne smo ipak prijavili policiji da ga nema – kazala nam je Omerova supruga Jacinta.
Istoga dana na večer policija je Vlakića obavijestila da je lopov njegovim neregistriranim “golfom” skrivio prometnu nesreću. Na križanju Tuđmanove i Puta Murvice lopov je udario u semafor, automobil ostavio na mjestu nesreće i pobjegao. Šteta na vozilu je oko pet tisuća kuna.
Krađa se dogodila u noći s utorka na srijedu, a Vlakići kažu kako nisu čuli ništa što bi ih uznemirilo i od čega bi pomislili da im netko krade automobil.
– Ne možemo vjerovati da ga je netko tek tako ukrao, i kasnije se s njim još i sudario. Ma, najbitinije je da se nikom ništa nije dogodilo i da nitko nije ozlijeđen- zaključili su.
Policija još traga za počiniteljem kaznenog djela krađe, kao i za onim koji je skrivio prometnu nesreću. U policiji ne isključuju mogućnost niti da se radi o dvije različite osobe.
Automobil će biti vraćen vlasniku ako ga ovaj bude htio popraviti, što je malo vjerojatno s obzirom na to da je neregistriran stajao pred kućom.