Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Rijeci neće biti lako na Stanovima

12.02.2014. 23:00
Rijeci neće biti lako na Stanovima


Tri gola Osječanima za tri boda na otvaranju proljetnog dijela prvenstva. Pošteno i zasluženo. Zadar je u svim segmentima igre nadigrao momčad iz Gradskog vrta i sebi priskrbio velikih osam bodova prednosti ispred konkurenta u borbi za prvoligaški ostanak. Zadrani su borbenošću i igrom koja gotovo svih devedeset minuta nije gubila glavu i rep po izrazito teškom terenu oduševili malobrojne gledatelje koji su prošle subote došli na Stanove. A kako to obično biva sreća prati hrabre. Rani gol Igora Banovića (10. minuta), povratnika u redove Zadrana usmjerio je utakmicu u željenom smjeru.
– Nije moglo bolje krenuti. U svom povratničkom debiju na Stanovima zabio sam gol i mi smo pobijedili – kazivao je jučer ujutro Igor Banović.
– Odličan je osjećaj bio nastupiti opet pred svojim navijačima, još ljepše zabiti gol i pobijediti. Bilaver je loptu ubacio iz auta, ona je prošla pored Ivančića i jednog obrambenog igrača Osijeka kada je Jonjić krenuo na nju. Na našu sreću promašio ju je, a ja sam bio najbliži. Nisam puno razmišljao, opalio sam prema golu i ušla je. Kasnije je to još pošlo za nogom Ivančiću i Tadiću što nam je u konačnici donijelo veliku pobjedu na startu proljetnog dijela prvenstva
– Nakon ove pobjede nad Osijekom za nas je sve bonus. Nemamo nikakvog pritiska i protiv Rijeke možemo igrati opuštenije. To ne znači da ćemo se previše opustiti, već da neće ipak biti imperativa.  Teško je najaviti da ćemo ih pobijediti, ali dat ćemo sve od sebe za pozitivan rezultat u toj utakmici – kazao je na kraju razgovora Banović.