Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Građevinske parcele s popustom i pogledom na more

Autor: Velimir Brkić

12.03.2013. 23:00
Građevinske parcele s popustom i pogledom na more

Foto: Velimir BRKIĆ



Riječ je o 87 parcela od 841 do 1.249 metara četvornih u Debeljaku koje imaju sve pravovaljane imovinsko-pravne dokumente. Na ukupnoj površini od 130.231 metar četvorni ima još parcela za stambenu izgradnju, u tijeku je rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, rekao je Ante Martinac, načelnik Sukošana


Općina Sukošan je objavila natječaj kojim se prodaje građevinsko zemljište u Debeljaku po povoljnim uvjetima, to su zemljišta za stambenu izgradnju za mlade osobe i mlade obitelji s prebivalištem na području općine (Debeljak, Gorica, Glavica, Sukošan).
– Riječ je o 87 parcela od 841 do 1.249 metara četvornih u Debeljaku koje imaju sve pravovaljane imovinsko-pravne dokumente. Na ukupnoj površini od 130.231 metar četvorni ima još parcela za stambenu izgradnju, u tijeku je rješavanje imovinsko-pravnih odnosa, rekao je Ante Martinac, načelnik Sukošana.
– Zaprimanje ponuda je zaključno do 10 sati 26. ožujka. Naime, tog dana točno u podne u Domu mladeži u Sukošanu je javno otvaranje ponuda, kazao je sukošanski načelnik.
Parcele se nalaze na lokalitetu Providurac, nedaleko osnovne škole, istočno u pravcu debeljačkog Donjeg i Gornjeg Podvršja, s kojih puca pogled na Sukošan, uvalu Zlatna luka i otoke.