Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Tomislav Bralić i klapa Intrade kreću na američku turneju

Autor: Irena Jurjević

12.03.2013. 23:00
Tomislav Bralić i klapa Intrade kreću na američku turneju

Foto: PIXSELL



Intrade će 4. travnja nastupiti u Hammerstein Ballroomu u New Yorku


Tomislav Bralić i klapa Intrade kreću u nove izazove, točnije na turneju po američkim gradovima – New Yorku, Chicagu, Detroitu i Clevelandu koja započinje početkom travnja.
Vođeni istraživanjem na društvenim mrežama organizatori iz Scardona World Music odabrali su upravo ta četiri grada. Prvi u nizu je koncert u Hammerstein Ballroomu u New Yorku, 4. travnja. Riječ je o dvorani gdje su nastupili i poznati svjetski pjevači kao što su Rihanna, Eminem, Nicki Minaj, Kanye West, Keyshia Cole, 30 Seconds To Mars i drugi.
Dva dana nakon koncerta u New Yorku, Tomislav Bralić i klapa Intrade nastupaju u Clevelandu, a upravo na tom koncertu prijavljen je dolazak gostiju iz različitih dijelova Amerike. Treći grad na koncertnoj turneji je Chicago, predivna dvorana Congress Theater. Upravo u toj dvorani nastupili su i – David Guetta, De La Soul, Lauryn Hill, Prince, The Prodigy, Snoop Dogg…
Za kraj ove samostalne američke turneje, ostao je koncert u Detroitu, u dvorani Fillmore. Na turneji je klapa pojačana bandom koji ih prati na svim velikim koncertima, tako da će publika imati kompletan ugođaj – od a capella dijela koncerta pa do dijela koncerta u kojem s bandom izvode najveće hitove i publiku dižu na noge.
Članovi klape Intrade mogu se pohvaliti i s ovogodišnjom nominacijom za Porin u kategoriji za najbolji videoprogram, gdje su nominirani DVD-izdanjem koncerta u Areni Zagreb. Novi album “Sritan čovik”, koji ulazi u konkurenciju za iduće izdanje “Porina”, promovirat će i na američkim pozornicama. Klapa je prošle godine održala i dva, rasprodana, koncerta u Kanadi i to u prestižnom “Living Arts Centru” u Torontu. Ova turneja im je najveći izazov karijere.