Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Ivan Šarić apsolutna zvijezda festivala

12.04.2012. 22:00
Ivan Šarić apsolutna zvijezda festivala


Festival je zamišljen kao trodnevno događanje na kojem će nastupiti petnaestak stand up komičara, od profesionalnih do amatera iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine


Pred nama je vikend smijeha, Panč festival, koji se u našem gradu događa treću godinu za redom. “Mjesta radnje” ove godine su dva, tradicionalno Arsenal koji je Panč udomio i prve dvije godine te caffe bar Jazz Va.
Festival će se održati 13., 14. i 15. travnja, odnosno večeras, sutra i preksutra. Prošle godine festival je, kažu organizatori, posjetilo više od 1000 ljudi koji su zadovoljni i nasmijani napustili festival.    
Treću godinu za redom očekuje se još više posjetitelja jer ponovno nastupaju najbolji komičari Hrvatske i Slovenije.
Festival je zamišljen kao trodnevno događanje na kojem će nastupiti petnaestak stand up komičara, od profesionalnih do amatera iz Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine.
Program svih večeri započinje u 21 sat, a voditeljska palica sve tri večeri, već drugu godinu za redom, pripala je komičarki Marini Orsag.
Svi komičari nastupat će na hrvatskom jeziku, a nakon svake večeri u Caffe baru Jazz Va održat će se i after party.
Organizatori festivala su Udruga Studio Smijeha, agencija Sretna Lubenica, prva agencija za stand up komičare u Hrvatskoj i ljubljanska agencija Kurz Rock Vibe.
Znanstvenici su potvrdili da je za dug i zdrav život potreban smijeh. Smijeh je lijek. Zarazan, hihotav, grohotan, histeričan, roktav, tih, glasan… Kakav god bio vaš smijeh dođite po svoju dozu, poručuju organizatori.
Ulaznice se u pretprodaji prodaju od 2. travnja i mogu se pronaći u Klubu Arsenal, caffe baru Jazz Va ili na svim prodajnim mjestima Eventima.
Cijene u pretprodaji: dnevna ulaznica 50 kuna, studenti, đaci i umirovljenici 40 kuna. Dvodnevna ulaznica 80 kuna, studenti đaci i umirovljenici 60 kuna. Cijene na dan festivala: dnevna ulaznica 60 kuna, dvodnevna ulaznica 100 kuna.


 ŠARIĆ: U ZADRU IMAM NAJVEĆU TREMU




Šarić je i prve dvije godine nastupao na Panču u Zadru. U međuvremenu mu je porasla popularnost, likom, djelom i glasom je sve češće prisutan na malim ekranima…
– Veselim se ovogodišnjem Panču i jedva čekam stati pred domaću publiku koja uvijek pokaže da je jedna od boljih u Hrvatskoj. U Zadru imam priliku nastupati za ljude koji točno znaju kako je to odrastati u Zadru, tako da s tim ljudima kao publikom i imam najbolju povezanost. Naravno, dođu me vidjeti i prijatelji i rodbina pa to znači i malo veću tremu nego što je inače, ali volim taj dio.


 PROGRAM


Petak: Tin Sedlar (HR), Goran Vugrinec (HR), Aleks Curać Šarić (HR), Perica Jerković (SLO), Vlatko Štampar (HR)
Subota: Andrea Andrassy (HR), Goran Furjan (HR), Domagoj Pintarić (HR), Tin Vodopivec (SLO), Ivan Šarić (HR)
Nedjelja: Caffe bar Jazz Va – Večer novih nada festivala (ulaz besplatan)
Karlo Šmid (HR Krapina), Ivan Guina (HR Zadar), Miranda Lončar (BiH), Marko Balen (HR Zagreb), Vedran Sokol (HR Osijek)