Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Dukić: Nismo raspravljali o imenima

12.04.2017. 22:00
Dukić: Nismo raspravljali o imenima


Poštovani, u jučerašnjem broju Zadarskog lista objavljen je tekst “Dukić želi svoj tim: Grgurović predsjednik GV-a, Kasap i Dunatov dogradonačelnici”. Jasno mi je da je sve vezano uz moje potencijalne suradnike zanimljivo, ali objavljene spekulacije ne odgovaraju istini. O predsjedniku vijeća nismo niti razgovarali, izbori su tek pred nama i ne treba žuriti s tim odlukama. Moramo odraditi izbore, prezentirati građanima ono sto im nudimo u naredne četiri godine i dobiti većinu u vijeću, a tek onda pričati o ulogama.
Imamo Vladu koja nam želi i može pomoći i potrebna nam je stabilna vlast, a to znači i stabilno Gradsko vijeće. Vidite što se događa u Splitu, Dubrovniku, povjerenici, ponovljeni izbori, pad proračuna… Sve to usporava procese i naš zadatak je da do toga u Zadru ne dođe.
Također, kad je izbor mojih zamjenika u pitanju, niti postoji nervoza niti smo na gradskom odboru raspravljali o imenima, pa tako ni o ovima koja su navedena. Na vrijeme ćemo obavijestiti građane i medije o svim odlukama.
Branko Dukić