Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Dubravka Finka na čelu Reformista Zadar

12.05.2016. 22:00
Dubravka Finka na  čelu  Reformista Zadar


Doktorica Dubravka Finka nova je predsjednica gradske organizacije Zadar Narodne stranke – Reformisti. Odlučili su tako članovi stranke na izbornoj Skupštini gradske organizacije održanoj u četvrtak u stranačkim prostorijama.
Skupštinu, kojoj je nazočio velik broj članova, vodio je Borko Oguić, predsjednik županijske organizacije Reformista Zadarske županije, a birani su članovi za sva tijela Narodne stranke – Reformisti.
Za predsjednicu gradske organizacije jednoglasno je izabrana doktorica Dubravka Finka, predsjednica Zadarske podružnice Udruge za promicanje prava pacijenata. Prisutnima se kratko obratila istaknuvši članstvu kako svi zajedno mogu pomoći ozdravljenju gradske organizacije Reformista te da će se potruditi da gradska organizacija bude korektivni faktor u gradu Zadru. Zahvalila se na iskazanom povjerenju s nadom da će svi skupa uspješno surađivati.
Borko Oguić je naglasio kako se nada da će se glas Reformista grada Zadra čuti s obzirom na prisutnost dvije gradske vijećnice, Vesnu Sabolić i doktoricu Ljiljanu Klarin.