Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Koliko one iza sebe imaju frizura…

12.06.2012. 22:00
Koliko one iza sebe imaju frizura…


Četrdeset godina mature proslavile su ovog vikenda frizerke 3c tadašnje Škole učenika privrede (današnja Obrtnička škola Gojka Matuline) koje su ovo jubilarno okupljanje odlučile obilježiti cjelodnevnim aktivnostima.
Okupljanje frizerki i njihove razrednice Helene Modrag započelo je u deset sati ispred škole, nakon čega je uslijedila kava na Barakudi te odlazak u Nin na dnevni izlet uz ručak. Druženje je trajalo do sitnih noćnih sati u konobi na Puntamici, a odazvalo se sedamanest nekadašnjih učenica.
Od sveukupno njih 28, među živima nije samo jedna kolegica, a imaju i kolegu, ponosno ističu. No, on na proslavu nije pristigao iz praktičnog razloga – jer živi u Kanadi. Sljedeće okupljanje u planu je za pet godina, najavile su ove vremešne slavljenice.
Na proslavi su se okupili Đeni Pavin, Branka Basioli, Eda Marčina, Ecija Šango, Ljubica Pantalon, Marica Jurišić, Marlena Mašina, Marija Dukić, Mladenka Sakić, Nives Bosotina, Senka Stulić, Vera Čobanov, Zorica Parić, Novela Kolanović i Milena Pavičić.