Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Ivan Jolić potpisao

12.07.2012. 22:00
Ivan Jolić potpisao


Jolićevim potpisom zaključena je lista igrača i najvjerojatnije Zadar neće dovoditi više nikoga
Nakon što se u redove Zadra vratio Igor Prahić, danas su Zadrani dogovorili sve s napadačem Ivanom Jolićem (1980.). Iz neslužbenih izvora saznajemo da je Jolić jučer stavio potpis na tekst ugovora s prvoligašem sa Stanova. Ivan Jolić karijeru je započeo u livanjskom Troglavu, da bi ga dobre igre odvele u Široki Brijeg. Nakon Širokog, Jolić odlazi u Varteks gdje je pružao sjajne partije. U sezoni 2005./06. igrao na poziciji napadača u Varteksu i postigao 16 zgoditaka. Jolić je u prvom navratu u Varaždin stigao 2002. godine iz Troglava iz Livna.
U dresu krojača zadržao se četiri sezone, nakon čega je otišao 2006./07. u izraelski Hapoel iz Tel Aviva. Iste godine dobio je poziv izbornika reprezentacije BiH, Blaža Sliškovića, za prijateljsku utakmicu s Francuskom. Jolić se tada prvi put našao u najboljoj vrsti BiH. Kasnije se ponovno vratio u Varteks (ukupno je u 97 utakmica za Varaždince postigao 28 golova), a posljednji klub bio mu je Anagennisi Dherynia sa Cipra za koji je u 11 nastupa postigao 1 gol.
Po svemu sudeći Jolićevim potpisom zaključena je lista igrača i najvjerojatnije Zadar neće dovoditi više nikoga. Prije Jolića dolazak u Zadar potvrdili su Ivan Conjar, desni bočni te Tomislav Brnadić, stoper. Danas će momčad Dalibora Zebića odigrati zatvorenu trening utakmicu protiv Jedinstva iz Bihaća što će ujedno biti generalka uoči početka sezone 2012./13. Prvi nastup u novoj sezoni Zadar će imati u nedjelju 22. srpnja u 20 sati kada počinje utakmica protiv Osijeka, a već pet dana kasnije “plavi” u 2. kolu gostuju na Kantridi.