Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Zadru i četvrto domaćinstvo Wings for life

12.07.2016. 22:00
Zadru i četvrto domaćinstvo Wings for life


Grad Zadar i dogodine će biti domaćin četvrte po redu svjetski poznate humanitarne utrke Wings for life – World run 2017. Zaključeno je to na radnom sastanku koji je gradonačelnik grada Zadra, Božidar Kalmeta održao sa Zoranom Kosanovićem i Renatom Miličević iz organizacijskog tima Red Bula.
– Na ovogodišnju utrku u Zadru registriralo se preko sedam tisuća sudionika, a preko službene web stranice samu utrku pratilo je pola milijuna posjetitelja, naglasio je Kosanović te istaknuo kako su vijesti s utrke u Zadru doprle do preko 15 milijuna ljudi diljem svijeta.
Izažavajući zadovoljstvo organizacijom ovog humanitarno-sportskog događaja, a još više željom organizatora da se WFL u Zadru održava i dalje, gradonačelnik Kalmeta je posebno naglasio sportsku i prijateljsku atmosferu u kojoj sudionici utrke ne teže samo rezlutatu nego i druženju, opuštanju, a posebno sudjelovanju u humanitarnim aktivnostima.
– Grad Zadar je ponosan domaćin ove spektakularne manifestacije i možete biti sigurni kako će i iduća utrka u Zadru biti besprijekorno organizirana u našem zajedničkom partnerstvu. Radujem se novom startu u nedjelju, 7. svibnja 2017. godine, zaključio je Kalmeta.