Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Mijolović: Baš kako smo željeli

Autor: Viktor Bogut

12.10.2009. 22:00
Mijolović: Baš kako smo željeli

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Samopouzdanje nam je naraslo nakon ove pobjede. Mislim da se polako vraćamo u formu – kaže zadarski strateg
Mislim da smo s ovom pobjedom vratili optimizam u svoje redove – istaknuo je trener kuglača Zadra Šime Mijolović, nakon što su njegovi igrači bez većih problema došli do pobjede u Osijeku kod Kandit Premijera, koji niti nakon četvrtog kola još nema niti jedan bod.
– Tijek utakmice je bio baš onakav kakvom smo se nadali. Igrali smo dobro, bili smo stabilni tijekom cijelog susreta. Mislim da se polako vraćamo u formu.
U iduće dva kola očekuju vas dvije domaće utakmice, nakon čega idete u goste Grmoščici u Zagreb.
– Prvo nam u goste dolazi Zanatlija. Očekujemo dva boda. Imamo dvije domaće utakmice i to je dobro. To bi nam trebalo dati dodatnu sigurnost i nakon toga bismo trebali uhvatiti još bolju formu i u derbiju protiv Grmoščice biti pravi.
Zaprešić i dalje ne zna za poraz. U ovom kolu su svladali Grmoščicu.
– Radi se o odličnoj momčadi, koja ima niz kvalitetnih igrača. Poprilično su izjednačeni u kvaliteti. No, protiv Grmoščice, kao i protiv nas, sreća ih je pomazila. Do zadnjeg para su gubili, da bi u konačnici okrenuli rezultat i uzeli bodove. No, prvenstvo je dugo i to će još biti svega. Vjerujem da će i oni uskoro kiksati – optimističan je Mijolović.