Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Magazin pred zadarskom publikom u osvježenoj verziji

12.10.2010. 22:00
Magazin pred zadarskom publikom u osvježenoj verziji


Nakon Siniše Vuce proteklog vikenda, klub Forum ove subote ugošćava grupu Magazin. Zadrani će tako imati priliku vidjeti Magazin u osvježenoj verziji s novom pjevačicom Andreom Šušnjarom koja je u ovaj najdugovječniji bend došla u svibnju ove godine.
Andrea Šušnjara je u javnosti debitirala nastupom na Dori 2004. godine, s pjesmom “Noah” i tada osvojila drugo mjesto. Tonči Huljić za nju je planirao međunarodnu karijeru, no Andreu su tada u tome spriječili zdravstveni problemi. Nakon što je pobijedila u bici s tumorima, vratila se pjevanju kao prateći vokal Igoru Cukrovu, lanjskom predstavniku na Eurosongu. Iako ima klasičnu glazbenu naobrazbu, Andrea kaže da se oduvijek vidjela u zabavnoj glazbi, pa se tako vrlo lako našla na istoj razini razmišljanja s Huljićem.
Nova suradnja dobro je došla Tončiju Huljiću koji se nakon nekoliko godina rada s Ivanom Kovač, odlučio vratiti na stare staze Magazina.
– Nakon tolikih godina, pokušao sam s Magazinom nešto novo. Malo smo promijenili glazbeni pristup, doveli Ivanu kao pjevačicu sasvim drukčije boje glasa, ali narod očito hoće onaj standardni zabavljački Magazin. Promjene smo izveli bezbolno i nadam se da će u svemu tome najviše profitirati naši obožavatelji kazao je Huljić tijekom predstavljanja nove pjevačice u svibnju.
Hoće li povratak korijenima povratiti i zadarsku publiku na koncerte Magazina, vidjet će se u subotu.