Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Divljaci maltretirali djevojku na kolodvoru

12.11.2010. 23:00
Divljaci maltretirali djevojku na kolodvoru


Policijski službenici Druge policijske postaje u Zadru u petak su provodili kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom i mlađim punoljetnikom koji se sumnjiče da su počinili kazneno djelo bludnih radnji.
Naime, u četvrtak oko 21.30 sati zaprimljena je dojava da je dva sata ranije na jednom od perona zadarskog Autobusnog kolodvora maloljetnoj 17-godišnjakinji prišla skupina mladića od kojih su joj se dvojica počela obraćati na vulgaran način, a potom su je čak počeli hvatati i po dijelovima tijela. Dok im je nesretna djevojka pokušavala pobjeći udarila je glavom u zid, međutim u zadarskoj Općoj bolnici joj nisu utvrđene ozljede.
Zbog ovog su incidenta u petak uhićeni 17-godišnjak i 19-godišnjak, obojica sa zadarskog područja, a nad njima je u petak još uvijek trajalo kriminalističko istraživanje. Maloljetni 17-godišnjak se još sumnjiči da je u utorak oko 13.50 sati počinio kazneno djelo razbojstva na način da je zaprijetivši i odgurnuvši maloljetnog 16-godišnjaka, od njega oduzeo manji novčani iznos.
Obojica su uz kaznenu prijavu, u petak tijekom dana trebali biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zadru.
Uhvaćen kradljivac tableta
Policajci su obavili i kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom sa zadarskog područja koji se sumnjiči da je prošlog četvrtka u ulici Put Martinovih u mjestu Preko na otoku Ugljanu provalio u ljekarnu “Valčić” odakle je ukrao razne tablete i novac, u ukupnoj vrijednosti od oko četiri tisuće kuna.
Kod njega je pronađeno 30 komada tableta heptanona i 42 komada tableta suboxone. Protiv 27-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe provaljivanjem i zlouporabe opojnih droga.