Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Samo oprezno

12.11.2010. 23:00
Samo oprezno


Osmo kolo Kuglačkog prvenstva nosi Zadranima nešto lakši izazov. Gostovanje u Velikoj Gorici, momčadi koja se drži sasvim na dnu prvenstvene ljestvice. Problema ne bi smjelo biti, iako:
– Moramo biti poprilično oprezni. Kod kuće su svi neugodni – kazao je igrač Zadra Luka Ukalović.
Njegova momčad krenula je u novu sezonu izvrsno. U sedam kola ostvareno je isto toliko pobjeda, a taj niz Zadrani žele nastaviti i danas u Velikoj Gorici.
– Oni se nisu baš istaknuli ove sezone, no ipak imaju dvije pobjede, jednu kod kuće i jednu u gostima. Znači da imaju snage iznenaditi. Mi, s druge strane, moram se pobrinuti da se to ne dogodi.
Prvenstvo je ušlo u mirnije vode. Zadar se ustalio na vrhu. Blizu je iznenađenje prvenstva splitski Poštar, a nakon nešto lošijeg početka, u igru se ubacio i sastav Zaprešića.
– Oni su poraženi u Splitu i to nije toliko neočekivano. Sve ostalo su dobili. Sada ih očekuje dvoboj protiv Konikoma. Ipak se radi o sastavu koji objektivno pripada vrhu tako da je njihovo podizanje forme bilo očekivano.
Što se tiče rasporeda zadarskog prvoligaša nakon, nadaju se u Mocirama, lakše utakmice u Velikoj Gorici, Zadrane očekuju dva mnogo veća izazova. Prvo im u goste u devetom kolu domaćeg prvenstva dolazi baš momčad Zaprešića, a nakon velikog hrvatskog derbija Zadrane očekuje i premijerni nastup u Europskoj ligi.
U 8. kolu igraju: Radnik – Zadar (subota, 15), Zanatlija – Grmoščica, Kandit-Premijer – Željezničar, Poštar – Novska, Rijeka – Velebit, Zaprešić – Konikom-Osijek.