Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Ukrao cigarete iz dućana

12.11.2010. 23:00
Ukrao cigarete iz dućana


Nepoznati počinitelj provalio je tijekom noći sa srijede na četvrtak u trgovinu mješovite robe “Sonik”, a ukrao je veću količinu cigareta. Materijalna šteta će se naknadno utvrditi, nakon obavljene inventure.
Nakon privođenja vrijeđao policajce
U četvrtak oko 8 sati u ulici Dr. Franje Tuđmana u Zadru uhvaćen je 27-godišnjak kako upravlja osobnim vozilom marke “wv polo” zadarskih registracijskih oznaka, za vrijeme trajanje mjere zabrane upravljanja motornim vozilom. Kada je priveden u prostorije policije, vrijeđao je i omalovažavao policijskog službenika. Protiv ovog 27-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i optužni prijedlog zbog omalovažavanja i vrijeđanja službene osobe.
Pas ugrizao djevojčicu i ženu
Pas nepoznatog vlasnika u četvrtak navečer oko 21.30 sati u ulici Hrvatskog sabora, napao je 14-godišnju prolaznicu koju je ugrizao u predjelu potkoljenice. Upomoć joj je priskočila 42-godišnja vozačica koju je pas također ugrizao za koljeno, a potom je pobjegao. Pas je potom uhvaćen u dvorištu u istoj ulici te je o svemu obaviješten dežurni veterinar. Djevojčica i žena su pomoć potražile u stanici Hitne medicinske pomoći gdje su liječnici utvrdili kako je riječ o lakšim ozljedama. U petak je još uvijek trajala obrada ovog događaja kao i utvrđivanje identiteta vlasnika psa.