Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

33-godišnjakinja privedena zbog ubojstva u Galovcu

12.11.2013. 23:00
33-godišnjakinja privedena zbog ubojstva u Galovcu


 Zadarski krim inspektori su jučer stegli obruč oko osoba koje se dovode u vezu s brutalnim ubojstvom nesretne Milke Tokić, 85-godišnjakinje koja je ubijena u nedjelju navečer u svojoj obiteljskoj kući u Galovcu.
Iako u PU zadarskoj nisu željeli potvrditi informaciju, ponavljajući kako krim istraživanje još uvijek nije okončano, neslužbenim smo kanalima doznali kako su uhićene dvije ženske osobe koje nisu u rodu sa žrtvom i koje su za sada za ovo ubojstvo osumnjičene.
– U tijeku je intenzivno kriminalističko istraživanje, koje će vjerujemo do kraja sutrašnjeg dana dati rezultate – kratko je jučer rekao glasnogovornik PU zadarske, Elis Žodan.


Policija je jutros priopćila kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom iz okolice Zadra koju se sumnjiči da je usmrtila 85-godišnju ženu.  33-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva sinoć privedena pritvorskom nadzorniku PU zadarske.


Podsjećamo, za ubojstvo koje je potreslo malo mjesto kao što je Galovac, policajci su zaprimili dojavu u nedjelju navečer oko 22 sata. Nesretna je mještanka nađena u lokvi krvi kako leži u hodniku kuće s teškim ozljedama glave tako da po dolasku liječnici Hitne medicinske pomoći joj nažalost, više nisu mogli pomoći.
Na mjestu ubojstva policajci i inspektori odmah su počeli očevid koji je trajao do ranog jutra i nastavljen je sljedećeg dana, a jučer je rezlultirao uhićenjima.