Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Sumrak zadarskog stolnog tenisa

Autor: Viktor Bogut

12.12.2009. 23:00
Sumrak zadarskog stolnog tenisa

Foto: Sebastian GOVORČIN



Super je. Odavno nismo bili šesti nakon prvog dijela prvenstvene ljestvice – kazao je stolnotenisač Donata Davor Karlović nakon što je Donat doživio novi poraz i to od još jednog konkurenta za doigravanje. Ovaj put su Zadrani pali u Puli. Sredio ih je Kinez Tao Lin, koji je dobio dva najjače igrača Donata, Karlovića i Tomislava Kolareka. Druga dva poraza je Donat dožvio preko Stipe Josipovića, koji ponovo nije uspio dobiti ništa. I računica je jasna. Četiri partije jednako konačan poraz. Uzaludne su bile ostale pobjede Kolareka i Karlovića pa i napokon ona u parovima, kada je Lin bio neumoljiv.
– Ako ćemo tražiti uzrok poraza, pronaći ćemo ga u lošoj postavi. Došlo je do toga da njihov najbolji igrač igra protiv dva naša najbolja igrača. Da je bilo kakva druga postava bila, vjerujem da bi slavili. Ovako nismo.
Situacija nije laka. Nakon odličnog starta, stigle su loše igre i razultati. Donat je u ovom trenutku izvan doigravanja, no ostaje cijeli drugi dio sezone. Sreća u nasreći je raspored. S direktnim protivnicima za doigravanje, Pulom, Dugim Selom i Libertasom, Donat igra kod kuće.
– Ždrijeb nam odgovara. Ali do doigravanja je trnovit put. Bit će tu svega. Imat ćemo u našoj dvorani izrazito neugodne i motivirane protivnike. Moramo se dobro spremiti za drugi dio sezone. Lako sigurno neće biti – dodao je Karlović.


 PULA – DONAT 4:3


Lin – Kolarek 3:1, Slavić – Karlović 0:3, Stankovski – Jospipović 3:0, Lin/Slavić – Karlović/Kolarek 1:3, Lin – Karlović 3:1, Stankovski – Kolarek 0:3, Slavić – Josipović 3:1.