Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Mladić “pao” s pola kilograma trave

13.01.2012. 23:00
Mladić “pao” s pola kilograma trave


Policijski inspektori Odsjeka za droge PU zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom iz okolice Zadra, koji je uhvaćen u četvrtak u ranim jutarnjim satima u Gornjem Poličniku s gotovo pola kilograma marihuane. Droga mu je oduzeta, a nakon što su inspektori odradili svoj dio posla, priveden je Županijskom državnom odvjetniku u Zadru uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga.
Naoružan usred bijela dana opljačkao Credo banku
Zadarski policajci svim snagama pokušavaju ući u trag razbojniku koji je u četvrtak usred bijela dana, oko 15 sati, maskiran ušao u poslovnicu poslovne Credo banke na Branimirovoj obali te uz prijetnju oružjem od zaposlenica banke ukrao novac. Nakon razbojstva pljačkaš je pobjegao skuterom.
Protiv, za sada nepoznatog razbojnika zbog ove je pljačke već podnesena kaznena prijava.
Izgorio kafić na plaži, uzrok požara se još utvrđuje
U noći s utorka na srijedu izbio je požar na ugostiteljskom objektu na plaži između Nina i Privlake, u vlasništvu jednog trgovačkog društva iz Zagreba. U požaru je u potpunosti izgorjela drvena konstrukcija kafića i dva točionika za pivo, šank sa sudoperom, nekoliko suncobrana, nekoliko ležaljki za plažu i kuhinjski bojler. Sumnja se da je uzrok požara toplinska energija otvorenog plamena. Materijalna šteta iznosi oko 30 tisuća kuna.
Obrada događaja je i dalje u tijeku.