Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Dobro sam i prošao, mogla me priklati!

13.01.2014. 23:00
Dobro sam i prošao, mogla me priklati!


Nakon što je u alkoholiziranom stanju s nožem u ruci nasrnula na 53-godišnjeg sustanara te ga zarezala po vratu, 40-godišnja je žena u ponedjeljak poslijepodne privedena u prostorije PU zadarske. Tamo joj je izmjereno preko dva promila alkohola u krvi pa je žena noć provela u prostorijama za triježnjenje.
U utorak ujutro ispisana joj je kaznena prijava za pokušaj ubojstva jer je utvrđeno kako je kuhinjskim nožem po vratu zarezala Miroslava B., prezimenjaka s kojim je živjela od prosinca pretprošle godine u njegovu stanu na adresi Benka Benkovića 20.
– Ja sam Dragicu u stan primio na zamolbu mog rođaka.   Jučer je sve bilo u redu, spremali smo ručak, pričali kad je odjednom samo pukla i krenula nožem na mene – priča 53-godišnji zaposlenik zadarskog Vodovoda o neobičnu incidentu s još neobičnijom sustanarkom u njegovu stanu dan ranije. Dodaje kako se Dragica zbog ovisnosti o alkoholu liječila, no bez uspjeha. Od supruga se rastavila, a roditelji je nisu željeli primiti u kuću tako da je po izlasku iz Psihijatrijske ustanove na Rabu zapravo ostala bez krova nad glavom. Dobroćudni Miroslav sažalio se te ju primio na rođakovu molbu i tako se uvalio u problem koji ga je skoro koštao života.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU