Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Navijači Hajduka upisuju nove članove

13.01.2017. 23:00
Navijači Hajduka upisuju nove članove


Nakon što je u 2016. godini u ukupnu brojku od više od 43.000 članova Hajduka utkalo 1.073 člana iz Zadra i okolice. i time ponijelo titulu najbrojnijeg Društva prijatelja Hajduka na svijetu, u konkurenciji od skoro 70 Društava, Društvo prijatelja Hajduka i dalje upisuje nove članove.
– Naša dužnost je ove godine obraniti ovu brojku i podignuti je na još veću razinu. Stoga, za početak nove godine organiziramo dosad najmasovnije učlanjivanje na čak osam lokacija koje će se održati ovaj vikend u Zadru i okolnim mjestima, najavljuju iz DPH.
U Zadru će se članovi upisivati u subotu i nedjelju ujutro na Narodnom trgu, u nedjelju kroz jutro štand će biti postavljen u Bibinjama, Debeljaku, Sukošanu i Pridrazi, poslijepodne istog dana u Privlaci i Crnome, dok će se novi članovi u Privlaci moći upisivati cijelu dan u subotu. U Sv. Filipu i Jakova za oba dana predviđeni su poslijepodnevni termini.
Iz zadarskog ogranka DPH najavljuju i tradicionalnu Bilu noć Hajduka, koja će se održati 25. ožujka u sali za vjenčanja Flamingo u Briševu. Cijena ulaznica za Bilu noć (koje mogu kupiti članovi Hajduka) iznosi 250 kn, a moći će se kupiti već ovaj vikend i u subotu i u nedjelju na Narodnom trgu.