Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Predstavljeni Vedran Ješe i Ivan Pešić

13.02.2014. 23:00
Predstavljeni Vedran Ješe i Ivan Pešić


Nakon što su u prošlom tjednu predstavljeni Igor Banović, Ivor Weitzer i Antonio Jakoliš, jučer su se na Stanovima odlučili na predstavljanje nova dva igrača koji su u proteklom zimskom “mercatu” pojačali redove prvoligaša sa Stanova. Riječ je o Vedranu Ješi, iskusnom braniču koji je tijekom svoje karijere prošao puno klubova krenuvši od Zagreba i Dinama pa sve do inozemstva, te mladog Ivana Pešića, veznjaka koji je prošao sve uzraste splitskog Hajduka, od najmlađih do seniora.
– Prošli tjedan smo predstavili tri prinove koje su odmah protiv Osijeka pokazale da je riječ o pojačanjima. Sada predstavljamo dva nova vrsna igrača koji će to sigurno dokazati u narednom periodu – kazivao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Josip Bajlo, predsjednik Zadra.
Prvi je riječ da nešto kaže o prvim dojmovima u Zadru dobio Pešić.
– Zahvalan sam predsjedniku Bajlu i treneru Milinu koji su me čekali sedam mjeseci koliko mi je trebalo za oporavak od ozljede. Prvi dojmovi o klubu su vrlo pozitivni. Najvažnije je da se u prvoj utakmici pobijedio Osijek i gotovo se može reći da je ostanak osiguran. Sada treba dati sve od sebe da plasman Zadra na kraju sezone bude što bolji, nastaviti u ovome ritmu.
Vedran Ješe je u svome izlaganju bio vrlo jezgrovit.
– Kao i Pešić želim zahvaliti Upravi kluba na povjerenju koje mi je ukazano i želji da me se dovede u svoje redove. Želja mi je da svi skupa dignemo Zadar iz borbe za ostanak u gornji dio ljestvice. Vidim da tu ima dosta kvalitetnih igrača, kako onih iskusnijih, tako i mlađih koji tek dolaze. Siguran sam da će to vidjeti i na rezultatima u narednom periodu – kazao je Ješe.
Na kraju je predsjednik Bajlo kratko pojasnio i detalje vezane za ugovore.
– Kao što sam rekao nadam se da će Ješe u Zadru završiti karijeru. Međutim, ako bude inozemnih ponuda koje će zadovoljiti njegove apetite Zadar mu sigurno neće raditi probleme. Što se tiče Pešića on je potpisao ugovor do ljeta 2015. godine.