Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Sandra Petričić predsjednica strukovne skupine restorana i barova

13.02.2014. 23:00
Sandra Petričić predsjednica strukovne skupine restorana i barova


Sandra Petričić, iz tvrtke Ipse d.o.o. te voditeljica restorana Kornat odabrana je na jučerašnjoj osnivačkoj sjednici Strukovne skupine restorana i barova na području Zadarske županije za predsjednicu te skupine. Izglasani su i zamjenici, Tomislav Fain iz tvrtke Cidaris d.o.o. (restorani 2 ribara, Danica i Zadar) te Vladimir Babac iz tvrtke Manifest d.o.o. i Restorana 5 bunara.
– Na području Zadarske županije u Županijskoj komori nalazi se 68 restorana koji su u okviru dioničkih društava te društva s ograničenom odgovornošću, te još šezdesetak barova, kaže direktor Komore Denis Ikić, dodajući kako je taj inicijalni broj dovoljan da se oni i na formalan način uokvire i počnu raditi kroz strukovne skupine.
– U okvirima gospodarske komore htjeli smo postići jednu sadržajnu formu tako da oni sa svojim kolegama mogu ravnopravno kreirati prijedloge koji se tiču samog poslovanja, dakle zakonodavne okvire, okvire unutar jedinica lokalne samouprave te na akcije koje se održavaju u pojedinim gradovima tijekom sezone, pojasnio je Ikić.