Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Made in Zadar u Zagrebu

Autor: Irena Jurjević

13.03.2009. 23:00
Made in Zadar u Zagrebu

Foto: Filip BRALA



Pionirski projekt ‘Made In Zadar’, koji se 13. prosinca s velikim uspjehom i odazivom održao u kinu ‘Pobjeda’ u sklopu projekta ‘Artikultura’, te manifestacije ‘Advent na poluotoku’, 17. travnja će imati zagrebačko ‘ukazanje’.
Od 13.12., kada se održao prvi ‘Made In Zadar’, pa do ovog trenutka, osim Rising Dreama i Postolara Trippera, grupe Alergija i E.N.D. izdali su svoje dugosvirajuće albume, koje možete kupiti u svim Dallasovim trgovinama, a Sexymotherfuckers su svojim prvim EP-om izazvali oduševljenje sve brojnijih fanova.
Koncert u zagrebačkoj Tvornici bit će izveden uz visoke produkcijske standarde, koje gledamo na inozemnim gostovanjima ovoga popularnog kluba. Koncert će se održati u sklopu dana Zadra i Zadarske županije, a u suradnji MaCro Managementa i Kluba zadarskih studenata.
Uz postavu prvog ‘Made In Zadar’ (Sexymotherfuckers, Alergija, Postolar Tripper i Rising Dream), nastupit će i grupa E.N.D., koji će predstaviti svoj prvi album ‘Depravity’. Također, da bi se ponudila još veća žanrovska različitost posjetiteljima, svojim DJ live nastupom, večer će započeti, te nakon koncerta nastaviti poznati zadarski DJ Aldo Morro. Zabava u Tvornici za sve generacije i poklonike svih žanrova glazbe (elektronika, reggae, ska, punk, dark pop, metal) biti će zagarantirana.
Organizatori pozivaju sve zadarske i dalmatinske studente da dođu i vide kako to rade Zadrani, te jednako tako svima ostalima da vide kako ova imena na hrvatsku scenu nepobitno dolaze velikim koracima. Spomenimo i to kako će u velikom broju doći i predstavnici izdavača kako bi vidjeli što zadarska probuđena scena novoga nudi.
Ulaz na zagrebački koncert ‘Made in Zadar’ je dakako besplatan, kao što je to bilo i u Zadru.