Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

HDZ na izbore u Viru ide sa svojim kandidatima

13.03.2017. 23:00
HDZ na izbore u Viru ide sa svojim kandidatima


Općinski odbor HDZ-a Vir ovim priopćenjem želi demantirati članak koji je objavljen u “Zadarskom listu” br. 5921 dana 13. ožujka 2017. u kojem je izneseno da će HDZ Vir na predstojećim lokalnim izborima podržati Mostova kandidata za načelnika Općine Vir.
Naime iznenađeni smo da se tako važna informacija objavljuje, a koja završava štoviše i na naslovnici, a da se pri tom nije kontaktirao nitko od članova OO HDZ Vir. Koliko imamo spoznaja MOST nezavisnih lista uopće nema svoju podružnicu na Viru, pa stvarno ne znamo koga bismo mi to trebali podržati na predstojećim lokalnim izborima.
Ako govorimo o snazi političkih opcija, na prethodnim parlamentarnim izborima u studenom 2015. godine i rujnu 2016. godine lista HDZ-a dobila je u Viru gotovo četiri puta više glasova od liste MOST-a, pa ako bi netko trebao podržavati nekoga u eventualnim koalicijama, valjda bi manji partner trebao podržavati većeg, ali o tome tek kad se i ako se uopće MOST pojavi u Viru kao politička opcija.
HDZ Vir utvrdio je svoju izbornu platformu na sjednici održanoj 5. ožujka 2017. godine kako na izbore ide sa svojim kandidatima za načelnika i zamjenika načelnika Općine Vir. HDZ je stranka koja je na Viru obnašala izvršnu Vlast u tri mandata te imala svoje načelnike. Moramo napomenuti, kako je u HDZ-u Vir došlo do pomlađivanja i osvježavanja u kadrovskom smislu, imamo obrazovane i iskusne kadrove koji mogu i žele preuzeti odgovornost. O imenima kandidata javnost će biti pravodobno obaviještena i upoznata. Shodno svemu dosad navedenom na sljedećim lokalnim izborima idemo po pobjedu jer ništa manje se ne očekuje od HDZ-a.
S poštovanjem,
predsjednik OO HDZ-a Vir Rajko Radović