17 °C
Online izdanje
Utorak, 27.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Zabava
RSS feed
Današnji broj
Zabava
Povratak
Krenula prodaja ulaznica za uskrsni spektakl uz Olivera Dragojevića i Dupine
Piše: Z L
Foto: Iva PERINČIĆ

Osim koncertnog spektakla 25. ožujka, kada u Arsenalu nastupa Petar Grašo, ovaj zadarski klub priprema i uskrsni spektakl- koncert Olivera Dragojevića i Dupina.

Za 16. travnja s početkom u 21 sat najavljujemo tradicionalnu večer s legendarnim vokalom hrvatske scene, koji će uljepšati još jedan Uskrs brojnim Zadranima i njihovim gostima. Tradicionalne blagdanske večeri prožete emocijama u društvu legendarnih hrvatskih glazbenika, postale su prava glazbena poslastica! Uz spoj emocija, odlične atmosfere, vrhunskih umjetnika i interijera Arsenala čeka vas još jedan nezaboravni Uskrs! Glas, interpretaciju, pjesme i emociju Olivera Dragojevića poznaju i obožavaju generacije ljudi. Iako o ovoj glazbenoj legendi ne treba previše govoriti, ovom prilikom će posjetitelji imati priliku uživati i u njegovim novim hitovima.

Karte možete kupiti u Arsenalu od ponedjeljka do petka, u vremenu od 09-15 sati. Cijena ulaznica je 110 kuna za parter, 180 kuna za vip standard kartu i 250 kuna za vip premium kartu. Sve upite oko ulaznica molimo šaljite na info@arsenalzadar.com.

Karte za parter povodom koncerta Petra Graše su rasprodane. U prodajim ima još 50-ak karata- vip standard (160,00 kn), i vip premium (230,00 kn), a kupuju se isključivo u Arsenalu od ponedjeljka do petka 09-15h.

Trenutno nema komentara

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr