Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Nijedna žalba na imenovanje Ante Radosa

13.04.2016. 22:00
Nijedna žalba na imenovanje Ante Radosa


Danas ističe rok za žalbe na imenovanje direktora Turističke zajednice grada Zadra Ante Radosa. On je na ovu dužnost izabran u petak, 1. travnja, a slijedi mu uobičajena procedura preuzimanja dužnosti.
Dosadašnji direktor Zvonko Šupe napominje kako još treba sačekati eventualne žalbe koje će doći poštom, a ukoliko ih ne bude, Upravno vijeće TZ-a utvrđuje da nijedna žalba nije zaprimljena te ostaje poziv Radosu i provjera njegovih obveza prema bivšem poslodavcu. U ovom slučaju to je Srednja škola kneza Branimira u Benkovcu u kojoj Rados treba provjeriti rok prekida radnog odnosa.
Neobično je da žalbi nema, s obzirom da su neki kandidati bili razočarani razvojem situacije koja je Radosa već u startu prikazivala favoritom. Moguće je da smatraju kako nema koristi žaliti se pa i neće posezati za ovim pravnim lijekom.
Ne stigne li poštom do ponedjeljka nijedna žalba započinje i službeno imenovanje Radosa direktorom gradske turističke zajednice. U početku će mu u poslu pomoći njegov prethodnik Zvonko Šupe koji ostaju u TZ- u i nakon Radosova imenovanja, upravo radi njegova lakšeg snalaženja na novoj dužnosti.
Poznatog voditelja zadarskih klapa čeka burna sezona, s obzirom da su sva očekivanja turističkih djelatnika okrenuta prema novom cilju, a to je rast broja dolazaka i noćenja gostiju s osvajanjem titule European Best Destination 2016. Neki su već najavili kako bismo ove godine mogli ostvariti promet za pet posto veći od prošlogodišnjeg, pa Rados uskoro mora opravdati povjerenje onih koji su ga izabrali za ovo mjesto.